Купити квартиру в Дніпрі

Знеструмлення у 4 областях України через ворожі обстріли – перелік регіонів

Графіки відключення світла 29 червня, завтра, будуть застосовувати протягом усієї доби — з 00:00 до 24:00. Про це йдеться в повідомленні компанії, передають «Новини України – НСН». В «Укренерго» звернулися до абонентів із проханням заощаджувати електроенергію, коли вона є. Водночас живлення об’єктів критичної інфраструктури обмежуватись не буде. Як ми повідомляли раніше, На прифронтових територіях мають намір скасувати відключення світла, принаймні, зараз Кабмін працює над цією можливістю. Конкретні райони будуть визначені вже найближчими днями. Про зміни в методиках відключень світла розповів очільник “Укренерго” Володимир Кудрицький. Наразі схема відключень електроенергії дещо змінилася: тепер кожному обленерго призначається певна кількість черг для відключень. Ці черги розподіляються по всій країні в такий спосіб, щоб забезпечити більш рівномірний розподіл “тягаря відключень” між областями. В “Укренерго” очікують, що вже найближчими днями будуть визначені конкретні райони, які вже не відключатимуть.

Через чергові обстріли окупантів сталося знеструмлення у 4 областях України. У яких регіонах немає світла.

Через російські обстріли сталися знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Миколаївській областях.

Про це повідомли в Міністерстві енергетики, передають «Новини України-НСН».

За даними відомства, енергетики змогли заживити 19,5 тисячі абонентів, що знеструмлювалися через бойові дії та технологічні порушення.

«Минулої доби (27 червня – ред.) для покриття потреб споживачів Україна додатково залучала аварійну допомогу з енергосистем Польщі, Румунії та Словаччини. Також аварійна допомога залучалась і сьогодні у нічні години», – наголосили у Міненерго.

Знеструмлення у 4 областях України через ворожі обстріли – перелік регіонів

Знеструмлення у 4 областях України через ворожі обстріли – перелік регіонів

Повідомляється, Відомо, що на поточну добу очікується імпорт електроенергії – 31 390 МВт*год. Експорту не передбачається.

«У Києві через технологічне порушення знеструмлювалися житлові будинки та установи у центральному районі. Їх усіх заживили», – розповіли у відомстві.

За даними енергетиків, у південному регіоні на високовольтній підстанції відключалося обладнання.

«Через це знеструмлювалися споживачі в Одеській та Миколаївській областях. Також знижував потужність об’єкт «зеленої» генерації. Причина – технологічне порушення, що сталося внаслідок загорання трави біля обладнання. Впродовж години всіх споживачів було заживлено», – повідомили у відомстві.

Крім того, за даними Міненерго, через негоду в Закарпатській області також знеструмлено 9 824 абоненти у 17 населених пунктах.

Ще новини України: Де не можна встановлювати генератори – перелік

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×