Купити квартиру в Дніпрі

Зеленський заявив, що Україна воює не лише з Росією

Зеленський заявив, що Україна воює не лише з Росією

Володимир Зеленський заявив, що Україна воює не лише з Росією. Він підкреслив, що країна змушена протистояти одразу трьом державам: Росії, Ірану та Північній Кореї.

Про це глава держави повідомив під час виступу у Верховній Раді та у своєму Telegram-каналі у середу, 16 жовтня, передають “Новини України – НСН”.

Зеленський заявив, що Україна воює не лише з Росією

“У коаліції злочинців разом із Путіним станом на зараз уже є Північна Корея — родина Кім, яка тримає в рабстві більш ніж 20-мільйонну частину корейського народу. Наша розвідка фіксує не лише передачу зброї з Північної Кореї до Росії, але й передачу людей”, — йдеться в повідомленні президента.

Зеленський закликав українців до єдності, як всередині країни, так і з міжнародними партнерами, наголошуючи на важливості підтримки від союзників.

Він подякував кожному, хто бореться за свободу України, і наголосив, що лише завдяки згуртованості можна досягти перемоги.

Зеленський заявив, що Україна воює не лише з Росією

Як ми розповідали раніше, Зеленський представив План Перемоги сьогодні, 16 жовтня, у Верховній Раді. Виступ президента транслювався онлайн. Голова держави назвав терміни закінчення війни у разі реалізації Плану.

План Перемоги Зеленського складається з 5 пунктів і трьох таємних додатків.

Усі пункти, як зазначив президент, розраховані за часом. Перші чотири необхідно реалізувати під час повномасштабної війни, щоб завершити її. А п’ятий розроблено на повоєнний час, щоб забезпечити безпеку України.

За словами Зеленського, реалізація даного Плану дозволить закінчити війну не пізніше 2025 року.

Ще новини України: Україна представила план перемоги та заручилася допомогою на рекордну суму – підсумки візиту Зеленського до США

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу