Купити квартиру в Дніпрі

За яких умов можливий діалог з росією – Зеленський

За яких умов можливий діалог з росією - Зеленський

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю газеті El País заявив, що діалог з Росією можливий за умови, якщо російські війська відступлять і визнають, що припустилися жахливої ​​помилки

Про це повідомляє УНН, передає НСН

“Якщо росіяни підуть і визнають, що припустилися жахливої ​​помилки, якщо взагалі можна говорити про помилку в цих обставинах, то можна було б шукати формат для діалогу”, – сказав Зеленський.

Зеленський озвучив умови, за яких можливий діалог з росією

За яких умов можливий діалог з росією - Зеленський

За його словами, якщо українці і далі жертвуватимуть тисячами життів, щоб домогтися звільнення українських територій, це перешкоджатиме процесу переговорів на довгі роки.

«Ми спостерігаємо дуже конкретний намір окупувати та знищити Україну. Що мені сказати тому, хто хоче нас знищити? У цій розмові не було б сенсу”, – зазначив президент.

Крім того, Зеленський наголосив, що “останньою краплею” стали референдуми щодо анексії росією захоплених територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Раніше Зеленський заявляв, що росія почала маніпулювати темою переговорів, щоб зупинити визволення України, перегрупувати сили та накопичити ресурси для нового удару.

Інститут вивчення війни (ISW) повідомляв, що риторика російського диктатора володимира путіна свідчить про те, що він не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною і все ще вірить у перемогу військовим шляхом.

Зеленський назвав перший крок до переговорів України з Росією

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×