Купити квартиру в Дніпрі

З 10 листопада Укрзалізниця продає квитки за новими правилами – що змінилося

з 10 листопада Укрзалізниця продає квитки за новими правилами

Укрзалізниця з 10 листопада почала продавати квитки на популярний серед пасажирів рейс за новими правилами – які зміни відбулися

Укрзалізниця почала продавати квитки на популярний серед пасажирів потяг №67/68 Київ-Варшава виключно онлайн. Придбати квиток пасажири можуть за 20 діб до дати рейсу. Такі зміни діють з 10 листопада. Про це повідомляє НСН

Цей напрямок є одним із найбільш затребуваних серед пасажирів Укразалізниці. Щоб завадити шахраям-спекулянтам перепродувати квитки за “космічними” цінами, а також спростити доступ до квитків та позбавити громадян від черг, пасажирам спростили процес купівлі та ввели обмеження. В одні руки можна придбати не більше 4 квитків.

Укрзалізниця з 10 листопада продає квитки на потяг Київ-Варшава виключно онлайн

З 10 листопада Укрзалізниця продає квитки за новими правилами – що змінилося

Незважаючи на те, що на прямий рейс Київ – Варшава було збільшено кількість місць у 2,5 рази, попит все одно значно перевищує пропозицію. Охочих поїхати до Польщі цим потягом не зменшується, а кількість вагонів обмежена.

Також в Укрзалізниці заявили про те, що почастішали випадки шахрайства з боку спекулянтів. Вони перепродують квитки “з рук” або в соціальних мережах. Також виявлено випадки підроблених проїзних документів. У зв’язку з цим компанія і запровадила деякі обмежувальні заходи.

Укрзалізниця запускає сполучення з Куп’янськом: розклад та вартість проїзду

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×