Купити квартиру в Дніпрі

Як світ допомагає Україні: військова та фінансова допомога, санкції

как мир помогает Украине

Попри перші реакції, які могли здаватися слабкими на тлі жаху брутального нападу РФ на Україну, вчора ввечері та протягом ночі світ нарешті почав діяти. Як світ допомагає Україні

Про це йдеться у повідомленні МЗС України у Facebook з посиланням на главу відомства Дмитра Кулебу.
Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ФАКТИ.

Міністр підкреслив, що запроваджені кроки вже зараз завдають конкретного економічного удару по Росії та починають опускати перед нею залізну завісу.

«Це лише початок діяльності міжнародної коаліції на захист України та миру, яку ми мобілізуємо в ці години та дні. Ця робота продовжується в інтенсивному режимі.

Попри перші реакції, які могли здаватися слабкими на тлі жаху брутального нападу РФ на Україну, вчора ввечері та протягом ночі світ нарешті почав діяти», – наголосив дипломат.

Також у дописі міститься графіка, в якій можна побачити, яку підтримку Україні та які санкції проти РФ запровадили ті чи інші країни.

як світ допомагає Україні

24 лютого президент країни-агресора РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Близько 4-ї ранку Росія розпочала війну та завдала перших ударів по Україні.

Президент Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила відповідний указ президента.

Велика Британія оголосила санкції проти російських банків і олігархів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×