Купити квартиру в Дніпрі

В Україні запровадять державне регулювання цін на продукти та каратимуть спекулянтів

в Україні введуть державне регулювання цін

В Україні запроваджується державне регулювання цін на продукти. За перевищення встановленої вартості товарів продавці будуть нести відповідальність

Держава регулюватиме ціни на продукти першої необхідності з так званого соціального кошика.

Про це розповів Міністр аграрної політики Роман Лещенко в ефірі телеканалу Рада. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Держрегулювання цін буде встановлено на низку соціально значущих продовольчих товарів. На них встановлять фіксовану націнку, понад яку завищувати ціни на продукти буде неможливо.

Протягом 10 днів влада має намір внести передоплату за виробництво соціально значущих продуктів для держпідприємств, які перебувають поза зоною бойових дій.

державне регулювання цін в країні

Крім того, Лещенко додав, що в Україну вже ідуть понад три сотні ешелонів із гуманітарною допомогою.

Водночас, влада попереджає, що ставитиметься найжорсткішим чином до торговців, які невиправдано завищують ціни на продукти.

“Хочу попередити торгашів, які піднімають ціни на соціальні товари. Війна точно не привід для заробітків. Це великий гріх перед своїм народом. Ми все бачимо. Відповідальність буде невідворотною”, – попередив спекулянтів голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетьманцев.

В Україні запровадили держрегулювання цін на продукти харчування: список

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×