Купити квартиру в Дніпрі

Українців наполегливо просять дотримуватися комендантської години –МВС

Комендантська година в Україні введена з метою забезпечення безпеки громадян та протидії диверсійним групам. Українців наполегливо просять дотримуватися комендантської години

Про це заявив очільник Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський в ефірі телемарафону. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті РБК-Україна.

За словами Монастирського, проблемою є те, що не всі українці дотримуються умов комендантської години і це, за його словами, питання до законодавців, щоб була встановлена належна відповідальність за порушення комендантської години. Зокрема, мається на увазі адміністративна відповідальність.

Українців наполегливо просять дотримуватися комендантської години –МВС

“Я ще раз нагадаю, що комендантська година сьогодні – вимога часу і це не забаганка будь-кого, щоб обмежити пересування людей. Це питання протидії ДРГ, це і питання переміщення чутливих вантажів, які здійснюються саме під час комендантського часу, це і питання безпеки на вулиці, яка сьогодні потребує саме таких заходів. Тому, я звертаюсь до всіх громадян з тим, що потрібно виконувати вимоги, які передбачені в кожному регіоні окремо. Вони встановлюються з узгодженням з місцевою владою і таких правил треба однозначно дотримуватися”, – зазначив він..

Після введення воєнного стану в Україні було також запроваджено і комендантську годину, у цей час громадянам заборонено перебувати на вулиці. Термін дії комендантської години кожен регіон визначає самостійно. Зокрема, у Києві заборона діє з 23:00 до 05:00.

Які повноваження має військовий патруль під час комендантської години

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×