Купити квартиру в Дніпрі

Термінали ПриватБанку не приймають деякі банкноти – деталі

З’ясувалося, що термінали ПриватБанку не приймають банкноти номіналом 500 та 1000 грн. При цьому банкомати видають такі купюри

На сайті Мінфіну з’явилася скарга клієнта ПриватБанку. Жінка під ніком Nevidimaja повідомила, що банкомат видав їй крупні купюри, а термінал відмовився приймати їх. Вона запитала, чи не можна вирішити проблему, наприклад, заправляти банкомати належними купюрами. Про це інформує НСН

“Мені потрібно терміново сплатити товар, я зняла гроші і ще потрібно шукати, де розміняти їх”, – відмітила інтернет-користувачка.

Термінали ПриватБанку не приймають деякі банкноти - деталі

Співробітники ПриватБанку відреагували на звернення. Вони нагадали, що номінал купюр залежить від регіону, розташування банкомату, клієнтського попиту та наявності певного виду купюр у касі, з якої надходять гроші до банкомату.

Представники фінустанови наголосили, що за необхідності зробити платіж, його можна провести через Приват24 або термінал, списавши гроші з картки. Це дасть можливість заощадити час на знятті готівки з подальшим їх внесенням до терміналу.

Що багато банків обмежили прийом банкнот по 500 та 1000 грн у терміналах. Це сталося через захоплення окупантами великої кількості купюр цього номіналу на Херсонщині. У підсумку термінали поповнювали грошима, вкраденими російськими окупаційними військами.

За помилок у терміналі важливо оперативно звернутися на гарячу лінію свого банку. У такому разі кошти зазвичай повертають після інкасації.

ПриватБанк відновив послугу отримання міжнародних грошових переказів через термінали

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу