Купити квартиру в Дніпрі

Список товарів критичного імпорту розширили – що до нього увійшло

список товарів критичного імпорту розширили

В Україні у зв’язку з військовим становищем, запровадженим через вторгнення Росії, розширили список товарів критичного імпорту декількома важливими соціальними продуктами харчування та товарами

Відповідне рішення ухвалили на черговому засіданні Кабінету міністрів, повідомила прес-служба Міністерства економіки. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Список товарів критичного імпорту розширили – що до нього увійшло

Зокрема, до списку критичних товарних категорій наразі додатково увійшли мінеральна та газована вода, ферментовані або сквашені молочні продукти, сіль, тютюнова сировина, а також сировина для виробництва товарів легкої промисловості та медицини.

Але це ще не все. Крім того, до цього списку додатково включили полімери, засоби для зварювання металів, скло, металоконструкції. Ці товари потрібні для промисловості та будівництва.

На товари критичного імпорту можна витрачати валюту. Відповідне рішення Кабмін ухвалив одразу після вторгнення Росії в Україну. З того часу список таких товарів доповнювали понад 10 разів. До таких товарів, наприклад, також відносяться пшениця, дитяче харчування, маргарин, соя, добриво тощо.

В Україні зроблять річний запас продовольства під час воєнного стану

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×