Купити квартиру в Дніпрі

Школярів в Україні вчитимуть навичкам поводження зі зброєю

школьников будут учить обращаться с оружием

Школярі мають володіти елементарними навичками поводження зі зброєю та надання першої допомоги. Цьому учнів планують навчати у школах

Про це сказав голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Економічні Новини.

За його словами, відновлення системи підготовки життєвонеобхідним навичкам у школах може відбутися вже найближчим часом.

«Думаю, це треба повертати до шкіл. Якщо все вийде, у нас буде непоганий симбіоз між системою ТрО та школою. Я вважаю, що незалежно від того, хлопчик ти чи дівчинка – ти повинен мати елементарні навички поводження зі зброєю та надавати першу допомогу», – наголосив Бабак.

Він також зазначив, що до процесу підготовки молоді можуть бути долучені учасники бойових дій.

Школярів в Україні вчитимуть навичкам поводження зі зброєю

«У нас зараз буде величезна кількість учасників бойових дій у всіх регіонах, і вони могли б у цьому брати участь. Тут може бути хороший симбіоз – ми їх наново інтегруємо у мирне життя, і вони дітям передаватимуть правильні цінності та правильні навички», – сказав голова профільного парламентського комітету.

Окрім того, він висловив переконання, що впровадження системи підготовки школярів для оволодіння ними необхідними навичками може відбутися за рік.

Учасники тероборони матимуть пільги щодо пенсійного забезпечення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×