Купити квартиру в Дніпрі

Сади Перемоги – жителів Дніпропетровщини закликали вирощувати на своїх городах продукти

Сади Перемоги - жителів Дніпропетровщини закликали вирощувати на своїх городах продукти

Жителів міст і сіл Дніпропетровщини закликали долучитися до всеукраїнського руху Сади Перемоги — вирощувати харчові продукти. Для цього можна використовувати будь-які вільні земельні ділянки

Про це в понеділок, 11 квітня, повідомив перший заступник голови обласної військової адміністрації Володимир Орлов. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті nv.ua

Містян, що мають дачу чи город, а також жителів сіл закликають засаджувати земельні ділянки овочами, а де можливо — і зерновими.

Жителів Дніпропетровщини закликають вирощувати продукти на городах - Сади Перемогиоги

«Через бойові дії не всі землі в інших регіонах країни зможуть зайняти посівами. Аби підтримати продовольчу безпеку країни під час війни, запустили всеукраїнську акцію — Сади Перемоги. Закликаємо долучитися і наші громади, використовуючи для вирощування харчових продуктів присадибні ділянки, покинуті городи», — розповів Володимир Орлов.

Про власні здобутки у створенні Садів Перемоги можна розповідати на сторінках у соцмережах, використовуючи хештеги #VictoryGardensUA, #СадиПеремоги, #СадиДляПеремоги, #ГородніВійська.

Мережа АТБ зробила звернення до своїх покупців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×