Купити квартиру в Дніпрі

Нова головна ціль війни у росії – не виключено штурм великих міст

Нова головна ціль війни у росії - не виключено штурм великих міст

рашисти продовжують брехати про зниження бойового потенціалу ЗСУ. У Міноборони РФ назвали нову головну ціль війни, а також пригрозили штурмом великих міст

У російському міноборони заявили, що головною метою війни, яку вони і далі називають спецоперацією, тепер є “повне звільнення Донбасу”. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на росЗМІ. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті 5.ua.

Також у міноборони не виключають штурм великих міст, таких як Київ, Харків, Чернігів, Суми та Миколаїв.

Нова головна ціль війни у росії

“Істотно знижено бойовий потенціал Збройних сил України, що дає змогу зосередити основні зусилля на досягненні головної мети – звільненні Донбасу. Спочатку ми й не планували їх штурм (міст Київ, Харків, Чернігів, Суми та Миколаїв – ред.), щоб не допустити руйнувань та мінімізувати втрати серед особового складу та мирного населення. Хоча таку можливість ми не виключаємо, у міру виконання окремими угрупованнями поставлених завдань, а вони вирішуються успішно, наші сили та засоби концентруватимуться на головному – повному звільненні Донбасу”, – йдеться в наведеному повідомленні кремлівських пропагандистів.

Нова заборона для водіїв в Україні на час війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×