Купити квартиру в Дніпрі

Навіщо Нафтогаз рекомендує українцям платити за газ наперед – важлива заява

Нафтогаз рекомендует платить за газ наперед

У компанії Нафтогаз відповіли, чи можна клієнтам платити за газ, який вони ще не витратили. Чому платити за газ наперед можна і навіть рекомендується

У компанії нафтогаз рекомендують клієнтам платити за газ наперед. Особливо тим, хто взимку опалює газом своє житло.

Таке роз’яснення дав Нафтогаз клієнту, який цікавився, чи наперед може оплатити газ, який він ще не використав. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

“Чи можна оплатити більше, ніж використав? Наприклад, використав 10 м3, нараховано 79,60, а сплатити 796,0 таким чином накопичивши кошти на рахунку на зиму?”, – поцікавився клієнт.

У Нафтогазі відповіли, що оплачувати газ понад нараховану суму, звичайно, можна. Ці гроші нікуди з рахунку клієнта не подінуться і зарахуються йому за наступних оплат.

“Ви можете оплачувати більше, звісно, щоб на рахунку була переплата. Потім із цих коштів буде здійснено розрахунок за споживання газу в наступних місяцях”, – відповіли у Нафтогазі.

Навіщо Нафтогаз рекомендує українцям платити за газ наперед – важлива заява

Навіть більше, компанія рекомендує клієнтам, у яких взимку передбачається великий обсяг споживання газу, зараз переказувати в рахунок оплати більші суми. Потім, коли взимку будинок “з’їдатиме” сотні кубометрів блакитного палива, клієнтам, які платили наперед, набагато простіше буде розрахуватися за спожитий газ.

Нафтогаз пояснив, чому виставляє клієнтам платіжки без обсягу споживання газу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×