Купити квартиру в Дніпрі

Оновлено. Наталія Гуменюк не пішла з посади речниці Сил оборони півдня – що відомо

Наталію Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня – що відомо

Наталія Гуменюк не пішла з посади керівниці Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь». Раніше про це написали низка ЗМІ

Оновлено о 17:37. Ми написали про звільнення речниці з посиланням на її сторінку у Facebook. Однак згодом у коментарі «Суспільному» Гуменюк сказала, що її допис неправильно зрозуміли. НСН перепрошує за неточність.

А втім, видання із посиланням на джерела в Генеральному штабі ЗСУ та Міноборони стверджує, що її звільнять з посади очільниці пресцентру. Причиною назвали те, що «вона забагато на себе бере». Йдеться про обмеження, які речниця нібито накладає на роботу журналістів, передає «Суспільне».

Також раніше Гуменюк казала «Суспільному», що її переводять у підрозділ Морської охорони Державної прикордонної служби.

Оновлено. Наталія Гуменюк не пішла з посади речниці Сил оборони півдня – що відомо

Наталію Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня

У листопаді «Детектор медіа» писав про імовірне звільнення Гуменюк у звʼязку з «великими трансформаціями в структурі». Зокрема, джерела видання казали, що можливе перепідпорядкування частини апарату Головнокомандувача ЗСУ до Генштабу ЗСУ. Згодом, у «Детектор медіа» спростували інформацію про те, що вона йде з посади й зазначили, що зміни стосуватимуться її обовʼязків.

За даними аналітиків «Детектора медіа», протягом жовтня 2023 року вона встановила рекорд як речниця — відвідала 54 етери національного телемаратону протягом місяця. Це в середньому 1,7 появи на день.

Ще новини України: Мобілізація у грудні 2023 року – кого можуть призвати і які можливі зміни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×