Купити квартиру в Дніпрі

На скільки часу залишилось продуктів у мережі АТБ

у мережі АТБ розповіли про запас продуктів

У торговій мережі АТБ розповіли, як працюють в умовах війни, і на скільки часу залишилось продуктів

Зокрема торговельна мережа АТБ заявила, що її супермаркети на мирній території оперативно реагують на запити покупців. У магазинах моніторять ситуацію, і не лише з продовольчими постачаннями, але також і в сфері безпеки працівників магазинів та покупців. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

“Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична і транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особистим контролем керівництва”, – йдеться у заяві директора з маркетингу в АТБ-Маркеті Валерія Бондаря.

в мережі АТБ розповіли на скільки часу залишилось продуктів

В АТБ також кажуть, що погодинний моніторинг ситуації дозволяє оперативно реагувати та забезпечувати магазини мережі продовольством. Магазини мережі й надалі дбатимуть про те, щоб забезпечувати людей продовольством. Вони працюють з 8:00 до 20:00.

Однак, залежно від ситуації, вони можуть змінювати графіки своєї роботи. Тому покупців просять реагувати на ці зміни із розумінням.

“Просимо планувати покупки раніше часу і реалізовувати їх у світлий час доби! Звертаємось та закликаємо всіх наших покупців, колег і партнерів: зберігайте спокій і не піддавайтеся паніці, – зазначили в АТБ. – Магазини торгової мережі “АТБ” забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі”, – пишуть у повідомленні торговельної мережі.

Магазини АТБ відкрили укриття для українців у своїх підвалах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×