Купити квартиру в Дніпрі

Магазини АТБ відкрили укриття для українців у своїх підвалах

АТБ відкрив укриття для українців у підвалах

Торгова мережа АТБ продовжує працювати по Україні і завозити продукти. Також у тих магазинах, де є підвальні приміщення, відкрили укриття для українців. В них можна заховатися від вибухів

Українці, яким немає де сховатися від повітряної тривоги, можуть бігти в підвали АТБ. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Людей пообіцяли забезпечити достатнім запасом питної води. Сховатись у підвальному приміщенні можна буде лише у тих магазинах, які працюють. Як відомо, у Києві та більшості міст країни з п’ятниці 22:00 до понеділка 08:00 запроваджено комендантську годину. В цей час жодні магазини не працюватимуть. Людей просять залишатися в укриттях.

АТБ ввідкрив укриття для українців у своїх підвалах для українців

Адресу найближчого супермаркету АТБ із укриттям можна знайти на сайті торгової мережі.

Магазини торгової мережі АТБ працювали останні три дні у посиленому режимі, однак у деяких регіонах були перебої з постачанням певних продуктів харчування та товарів. Наразі закриті магазини, що перебувають у зоні безпосередніх бойових дій.

При стабілізації ситуації у зоні збройних зіткнень магазини торгової мережі АТБ відновлюють свою діяльність з урахуванням усіх необхідних заходів безпеки для покупців, повідомило керівництво мережі супермаркетів.

Компанія запровадила механізми додаткового стимулювання персоналу магазинів, водіїв транспортних засобів, працівників логістичних центрів, які перебувають у небезпечних районах збройного зіткнення. АТБ надає першочергову допомогу та забезпечує продуктами харчування військові частини ЗСУ, об’єднання територіальної оборони, резервістів.

У Facebook нова функція для українців — пости можна приховати від незнайомців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×