Купити квартиру в Дніпрі

На що можна витратити 6500 гривень допомоги під час війни

на що можнати витратити 6500 грн. допомоги

Понад 2,7 млн українців уже отримали від держави матеріальну допомогу під час війни у розмірі 6500 гривень у рамках програми єПідтримка. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів, чи є якісь обмеження на використання цих грошей

Зазначається, що 6500 грн можна перевести на іншу картку, або зняти готівку в банкоматі, і витратити гроші на власний розсуд. Також цими грошима можна розплачуватись онлайн за будь-які послуги без одноразового ліміту. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

На що можна витратити 6500 гривень допомоги під час війни

Подати заявку на отримання матеріальної допомоги українці можуть через додаток “Дія”. Послуга доступна для найманих працівників, а також зареєстрованих ФОПів, що знаходяться у період воєнних дій у таких областях: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Дніпропетровська, Київська.

Для того, щоб отримати гроші, потрібно оформити картку “єПідтримка”, якщо вона раніше ще не була оформлена для оформлення “тисячі за вакцинацію”. Зробити це можна як в онлайн-банкінгу Приват24, так і у відділеннях будь-якого іншого банку. Далі у “Дії” через “Є-підтримку” вибираєте розділ “Отримати допомогу”, та протягом 10 днів на вашу картку зарахується 6500 гривень.

Матеріальна допомога 6500 грн. через єПідтримка – хто і коли отримає

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×