Купити квартиру в Дніпрі

Мережа Сільпо зробила заяву про зміну цін на продукти: що чекає на покупців

В Сельпо заявили о снижении цен на товары

Мережа супермаркетів Сільпо вирішила поступово змінювати асортимент продуктів на користь бюджетніших товарів. У компанії розповіли про зміну цін на продукти. Постачання дорогих імпортних продуктів скорочуватиметься. , і Сільпо стане більш демократичним супермаркетом

Представник Fozzy Group Дмитро Циганков в інтерв’ю “НВ Бізнес” розповів, що за період війни загальна кількість покупок у супермаркетах мережі знизилася орієнтовно на 20%. При цьому вартість товарів зросла, тоді як платоспроможність українців знизилася.

Це вимагає від керівництва переглянути ціновий діапазон та асортимент продуктів, щоб супермаркети не втрачали своїх покупців. Поступово на полицях з’являтимуться більше товарів за демократичною ціною, заявив представник Fozzy Group. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Мережа Сільпо зробила заяву про зміну цін на продукти: що чекає на покупців

Рітейлер Fozzy Group із початку війни змушений був закрити 30% своїх магазинів. Найбільші за площею “Сільпо” у Херсоні та Маріуполі перебувають в окупації.

При цьому магазини Сільпо продовжують працювати у мирних регіонах України, і рітейлер навіть запустив сервіс доставки продуктів та готових страв. Поки що ця послуга доступна лише у Києві. Покупці можуть оформлювати гібридні замовлення продуктів із супермаркету та ресторанних страв через спеціальний сервіс LOKO. Оплата відбувається через мобільний додаток Сільпо.

Мережа АТБ оголосила про запуск нової послуги: кому і на яких умовах вона доступна

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×