Купити квартиру в Дніпрі

Бронювання працівників підприємств від мобілізації можуть поставити на паузу – що відомо

Кабмін поставив бронювання працівників на паузу – що відомо

Міністерство економіки та Міноборони готуються внести зміни щодо бронювання працівників від мобілізації. Їх планують розглянути на найближчому засіданні Кабміну.

Про це розпоідають “Новини України – НСН”

Мінекономіки разом з Міноборони, іншими зацікавленими органами вирішили підготувати та внести зміни щодо бронювання працівників у встановленому порядку для розгляду на черговому засіданні уряду проєкт рішення Кабінету Міністрів. Про це повідомляє джерело в Кабміні.

Кабмін поставив бронювання працівників на паузу – що відомо

Бронювання працівників підприємств від мобілізації можуть поставити на паузу - що відомо

Бронювання працівників підприємств від мобілізації можуть поставити на паузу - що відомо

Так, рішення передбачає:

  • анулювання військовозобов’язаним відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації у разі виявлення фактів необґрунтованого бронювання;
  • зупинення до 15 листопада 2024 р. дії положень Критеріїв та порядку, за якими здійснюється визначення підприємств, установ та організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, а також критично важливими для забезпечення потреб Збройних Сил, інших військових формувань в особливий період, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. № 76, щодо повноважень центральних органів виконавчої влади (крім міністерств), інших державних органів, обласних, Київської міської держадміністрацій (військових адміністрацій) визначати підприємства, установи, організації критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Джерело: thepage.ua

Ще новини України: Відстрочки від мобілізації діють тільки до 9 листопада. А що далі? Пояснили в ТЦК

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу