Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Являются ли антитела основанием для отказа от вакцинации – ответ МОЗ[:ua]Чи є антитіла підставою для відмови від вакцинації – відповідь МОЗ[:]

[:ru]В министерстве здравоохранения Украины заявили, что наличие антител не является основанием для отказа от вакцинации.

В МОЗ дали разъяснение, являются ли антитела основанием для  отказа от вакцинации. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте fixygen.ua

“Обращаем внимание, что наличие антител к коронавирусу, вызываемому COVID-19, указывает, что человек ранее контактировал с вирусом, но не является признаком болезни.Выявление антител не гарантирует наличия иммунитета ко всем штаммам вируса SARS-CoV-2 и не является основанием для отказа от вакцинации”, – сказано в сообщении.

[:ru]Являются ли антитела основанием для отказа от вакцинации - ответ МОЗ[:ua]Чи є антитіла підставою для відмови від вакцинації - відповідь МОЗ[:]

В ведомстве сообщили, что неизвестно, каким должен быть уровень антител для защиты и как долго они сохраняются. Отмечается, что основой для установления диагноза COVID-19 остается только результат ПЦР-тестирования. При этом в Минздраве отметили, что ни один из тестов не является обязательным перед проведением вакцинации.  В первую очередь, речь идет о тесте на определение антител.

По данным Минздрава, исследования не определяют, сколько именно человек должен иметь антител, чтобы повторно не заболеть COVID-19 и не быть госпитализированным.

“Тест на наличие антител может лишь показать их наличие или отсутствие, но он никоим образом не ответит на вопрос, заболеет ли человек вновь или как именно перенесет коронавирусную болезнь”, – сообщили в ведомстве.

Кстати, недавно “НСН” писал: Мифы и факты о вакцинации – разъяснения МОЗ[:ua]У міністерстві охорони здоров’я України заявили, що наявність антитіл не є підставою для відмови від вакцинації.

У МОЗ дали роз’яснення, чи є антитіла підставою для відмови від вакцинації. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті fixygen.ua

“Звертаємо увагу, що наявність антитіл до коронавирусу, викликуваному COVID-19, вказує, що людина раніше контактувала з вірусом, але не є ознакою хвороби.Виявлення антитіл не гарантує наявність імунітету до всіх штамів вірусу SARS-CoV-2 і не є підставою для відмови від вакцинації”, – сказано в повідомленні.

[:ru]Являются ли антитела основанием для отказа от вакцинации - ответ МОЗ[:ua]Чи є антитіла підставою для відмови від вакцинації - відповідь МОЗ[:]

У відомстві повідомили, що невідомо, яким повинен бути рівень антитіл для захисту і як довго вони зберігаються. Зазначається, що основою для встановлення діагнозу COVID-19 залишається тільки результат ПЛР-тестування. При цьому в МОЗ зазначили, що жоден з тестів не є обов’язковим перед проведенням вакцинації. В першу чергу, мова йде про тест на визначення антитіл.

За даними МОЗ, дослідження не визначають, скільки саме людина повинна мати антитіл, щоб повторно не захворіти COVID-19 і не бути госпіталізованою.

“Тест на наявність антитіл може лише показати їх наявність або відсутність, але він жодним чином не відповість на питання, чи захворіє людина знову або як саме перенесе коронавірусну хворобу”, – повідомили у відомстві.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Міфи і факти про вакцинацію – роз’яснення МОЗ[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×