Купити квартиру в Дніпрі

Безкоштовний домашній інтернет від Київстар – допомога під час війни

безкоштовний інтернет від Київстар під час війни

Київстар повідомив своїх клієнтів, що зробить безкоштовною послугу домашнього інтернету на період війни. Тим абонентам, які не мають можливості поповнити рахунок, послуга надаватиметься без місячної плати за свій тариф

За словами мобільного оператора, домашній інтернет працюватиме навіть у тих абонентів, які до 1 березня не встигли заплатити за послугу. Абонентам надходитимуть SMS-повідомлення про необхідність поповнити рахунок, але не варто звертати на них уваги, інтернет працюватиме і без оплати.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

безкоштовний домашній інетрнет від Київстар

Київстар попереджає, що через військове положення інтернет може працювати на зниженій швидкості, або будуть місцями перебої.

Мобільний оператор нагадує абонентам, що якщо вони можуть заплатити за послуги зв’язку, то нехай, по можливості, це зроблять, адже компанії потрібні кошти для підтримки своєї мережі в робочому стані.

Також Київстар створив спеціальний номер для збирання коштів на підтримку української армії. При надсиланні SMS на номер 88009 перераховується 10 грн з мобільного рахунку до фонду “Повернись живим” (savelife.in.ua).

Як користуватися безкоштовними послугами мобільних операторів Київстар, Vodafone та lifecell

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×