Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський не виключає бунти людей на окупованому Донбасі

Зеленський не виключає бунти людей на окупованому Донбасі

Президент Володимир Зеленський не виключає можливість бунтів серед місцевого населення на окупованій території Донбасу. Він зазначив, що багато місцевих жителів незадоволені рівнем життя на окупованій території. Про це Зеленський сказав в інтерв’ю Wiener Zeitung, передає РБК-Україна, інформує НСН.

Президент заявив, що шахтарі Донбасу не отримують нормальну заробітну плату і змушені платити за воду і електрику за завищеною ціною.

«Багато з цих людей хворі на коронавірус, ми там маємо справу з гуманітарною катастрофою. І люди, які живуть на окупованій частині Донбасу, можуть бачити, як українці живуть по той бік фронту, а саме краще. У шахтарів на окупованому Донбасі справи йдуть погано: вони не отримують нормальної заробітної плати і змушені платити за воду і електрику за високою ціною. Якщо терпіння людей там в якийсь момент вичерпається, можуть виникнути заворушення»,

— сказав Зеленський.

При цьому президент не хоче виникнення внутрішнього конфлікту на Донбасі.

«Я знаю, що там багато українців в душі. Я не хочу, щоб вони вмирали. Цим людям нелегко, багато зникають в тюрмах, тому що відзначають такі свята, як День Незалежності України. Там багато людей, які думають проукраїнськи»,

— зауважив Зеленський.

Нагадаємо, в минулу п’ятницю, 11 вересня, у Берліні пройшла зустріч радників лідерів “нормандської четвірки”. За словами Зеленського, головний підсумок зустрічі — продовження режиму тиші.

Раніше ми писали: Доба на Донбасі: Авдіївка та Мар’їнка потрапили під обстріл бойовиків

Зеленський не виключає бунти людей на окупованому Донбасі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×