Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Загострення на Донбасі – реакція Путіна

Загострення на Донбасі – реакція Путіна

У Кремлі заявили про стурбованість через загострення напруженості на лінії зіткнення на Донбасі. Росія наполягає на продовженні режиму припинення вогню. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляє НСН з посиланням на РБК-Україна.

Однак, він не відповів, чи плануються в зв’язку з цією ситуацією контакти керівництва РФ і України.

“Росія робила і буде робити все можливе, щоб використовувати свій вплив як країни-посередника для деескалації того спалаху, який, на жаль, виник”,

– сказав Пєсков.

Нагадаємо, 6 вересня ситуація в зоні ООС загострилася. Бойовики двічі порушили перемир’я, в результаті чого загинув український військовий, ще один отримав поранення. Загинув Тарас Кубійович, житель села Вільхівка, Городенківського району Івано-Франківської області.

Після цього Дмитро Кулеба ініціював термінову розмову з Сергієм Лавровим через загострення на Донбасі.

Загалом, 6 серпня в зоні ООС загинули троє українських військових. Один – під час обстрілу, двоє підірвалися на вибухових пристроях. Також маємо троє поранених – одного українського воїна було поранено під час обстрілу, двох – в результаті підриву.

Загострення на Донбасі – реакція Путіна

Раніше ми повідомляли: Окупанти “ДНР ” перенесли нанесення удару по українських позиціях на іншу дату

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×