Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Окупанти знову порушили перемир’я: 28 липня вівся обстріл (відео)

Окупанти знову порушили перемир’я: 28 липня вівся обстріл (відео)

Окупанти знову порушили оголошене перемир’я 28 липня. Про це НСН повідомляє з посиланням на офіційний сайт Міноборони України.

Як стало відомо НСН , від початку поточної доби станом на 12.00 зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню на Луганському напрямку.

Зранку, противник здійснив обстріл українських позицій неподалік Шумів з підствольного гранатомету. За наявною інформацією, бойових втрат з боку українських підрозділів немає.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують дотримуватися умов припинення вогню та готові дати адекватну відповідь на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Ситуація в зоні проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою.

Вчора, збройними формуваннями Російської Федерації було здійснено три порушення режиму припинення вогню, які носили провокаційний характер.

Зокрема з гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник двічі обстріляв позиції підрозділі Об’єднаних сил в районі населеного пункту Водяне, що на Донецькому напрямку.

А на Луганському напрямку, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників поблизу Південного.

Крім того, ще один факт провокації з боку російських окупаційних військ зафіксовано поблизу Новомихайлівки. На цьому напрямку противник за допомогою ручних протитанкових гранатометів здійснив мінування трьох протипіхотних мін ПОМ-2.

Бойових втрат серед підрозділів Об’єднаних сил внаслідок ворожий збройних провокації вчора не було.

Дотримуючись умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню, українські захисники вогонь у відповідь не відкривали.

Окупанти знову порушили перемир’я: 28 липня вівся обстріл (відео)

Раніше ми повідомляли: Неля Штепа знову йде у мери Слов’янська – ЗМІ

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×