Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Вночі горіла Тесла, у якій Зеленський записував ролики

Вночі горіла Тесла, у якій Зеленський записував ролики

У Києві горів автомобіль Tesla, що належить колишньому керівнику Офісу президента України Андрій Богдану. Про це НСН повідомляє з посиланням на OBOZREVATEL, який посилається на власні джерела у правоохоронних органах.

Як стало відомо НСН , займання сталося близько трьох годин ранку 11 серпня. Його ліквідували за кілька хвилин. За словами співрозмовників, постраждалих під час інциденту немає. У той же час транспортний засіб пошкоджено вогнем. Причини надзвичайної події встановлюються.

Як відомо, у колишнього глави Офісу президента дійсно є електричний кросовер Tesla Model X, його він купив ще в 2016 році. Раніше цей автомобіль став дуже відомим, оскільки на ньому в свій час їздив президент Володимир Зеленський – глава держави позичав у Богдана електромобіль для зйомок своїх відеороликів, адресованих народові.

Нагадаємо, Зеленський призначив керівником Офісу Президента Андрія Єрмака замість Андрія Богдана. Богдан був призначений главою Адміністрації Президента 21 травня 2019 року, а 25 червня 2019 був переведений в Офіс Президента. Єрмак працював помічником Зеленського з 21 травня 2019 року.

Вночі горіла Тесла, у якій Зеленський записував ролики

Раніше ми повідомляли: Під Києвом знайшли вбитою зниклу 12-річну дівчинку

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×