Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Гроші за пробне ЗНО повернуть через ПриватБанк

Гроші за пробне ЗНО повернуть через ПриватБанк

Гроші за пробне Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), яке перенесли в інтернет через коронавірус, будуть повернуті всім людям які за нього заплатили, пише zpost.me, передає НСН.

Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду в середу, 17 червня.

“Сьогодні ми приймаємо постанову, якою ми повертаємо гроші за пробне ЗНО”, – сказав глава уряду.

Після затвердження відповідної постанови в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій заявила, що кошти будуть виплачуватися в найближчому часі через ПриватБанк.

Раніше ми писали: МОЗ ухвалить рішення щодо проведення ЗНО до 20 червня

Тим, у кого є карткові рахунки в цьому банку, кошти будуть зараховані автоматично, а решта учасників пробного ЗНО отримають повідомлення, після якого вони повинні будуть звернутися в банк.

Як повідомляє пресслужба Міністерства освіти та науки, МОН передасть банку інформацію від регіональних центрів оцінювання якості освіти щодо всіх учасників, які зареєструвалися з 3 по 24 січня 2020 року для проходження пробного ЗНО-2020 та сплатили кошти за участь у ньому. Передбачається, що повернення коштів розпочнеться 1 липня і триватиме до 1 грудня 2020 року

Гроші за пробне ЗНО повернуть через ПриватБанк

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×