Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В МЗС назвали країни, з якими у першу чергу може відновитись авіасполучення

В МЗС назвали країни, з якими у першу чергу може відновитись авіасполучення

У Міністерстві закордонних справ очікують, що в першу чергу міжнародне авіасполучення може відновитися з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною та Кіпром. Як пише Європейська правда, про це заявив заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін в інтерв’ю Інтерфакс-Україна, передає НСН.

За його словами, МЗС розглядає можливість у першу чергу відкривати авіасполучення з країнами, де контрольована епідемічна ситуація та вже діє регулярне авіасполучення й немає обмежень на в’їзд громадян України.  

“Ми активно продовжуємо опрацьовувати відповідні питання на двосторонньому рівні, і наразі є позитивні сигнали, що дають змогу очікувати відновлення авіасполучення з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною та Кіпром”, – сказав Євген Єнін.

Він додав, що перемовини ведуться ще з низкою держав і новини повідомлятимуть “в міру прогресу”.

Раніше ми писали: Відновлення авіаперельотів по Україні та за кордон: Шмигаль назвав дати

Нагадаємо, на початку минулого тижня міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, що міжнародне авіасполучення Україна відновить з 15 червня. Серед країн, з якими рейси можуть поновитися у першу чергу, він називав Туреччину, Грецію, Кіпр, Чорногорію та Хорватію.

Згодом стало відомо, що відновити авіасполучення з Україною готова Туреччина, та, попередньо, Греція – з 1 липня

В МЗС назвали країни, з якими у першу чергу може відновитись авіасполучення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×