Купити квартиру в Дніпрі

Візит Кулеби до Китаю прокоментували в США

Візит Кулеби до Китаю прокоментували в США

Візит Кулеби до Китаю прокоментували у Сполучених Штатах Америки. Заяву зробив Держдеп.

Держдеп прокоментував підсумки зустрічі Кулеби та Ван Ї, нагадавши про позицію США “нічого про Україну без України”, передають «Новини України – НСН».

Візит Кулеби до Китаю прокоментували в США

США продовжують дотримуватися принципу “нічого про Україну без України” щодо дипломатичних переговорів про врегулювання російсько-української війни.

Про це під час брифінгу заявив речник Держдепартаменту США Метью Міллер у відповідь на прохання прокоментувати зустріч Кулеби і Ван Ї, пише “Укрінформ“.

Метью Міллер

Метью Міллер

Я бачив заяву МЗС Китаю про переговори з міністром закордонних справ Кулебою, і я також бачив заяву МЗС України з цього приводу, в якій зазначається, що в їхній позиції нічого не змінилося, – сказав представник зовнішньополітичного відомства США

Міллер зазначив, що Україна продовжує демонструвати готовність до переговорів для досягнення справедливого й тривалого миру. Натомість диктатор РФ Володимир Путін, за словами речника Держдепу, наразі не змінив своїх підходів та не виявив справжньої готовності до діалогу.

Тож наше ставлення залишається таким, як і раніше впродовж певного часу, а саме, що коли йдеться про дипломатію, нічого про Україну без України, – наголосив представник дипломатичного відомства США

Нагадаємо, ми писали: Зустріч тривала три години: Кулеба в Китаї – що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×