Купити квартиру в Дніпрі

МЗС радить українцям утриматися від відвідування півдня Сербії

МЗС радить українцям утриматися від відвідування півдня Сербії

МЗС радить українцям утриматися від відвідування півдня Сербії. А також уникати місць масового скупчення людей.

Повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті “Суспільне”.

“На доручення міністра закордонних справ на базі посольства України в Сербії створено оперативний штаб та відкрито цілодобову “гарячу лінію” для допомоги українцям: +381631113185. У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію, можна також звертатися на “гарячу лінію” МЗС України: +380442381588″, йдеться у повідомленні.

У МЗС додали, що у разі подальшого загострення безпекової ситуації та блокування доріг на півдні Сербії рекомендують українцям використовувати пункти пропуску на кордоні з Республікою Північна Македонія.

Нагадаємо, президент Сербії Александр Вучич у зверненні до населення заявив, що косівська поліція вночі 31 липня почне військову операцію проти сербів. До цього влада Приштини оголосила, що з першого серпня починається видача спеціальних документів при в’їзді в Косово, а сербські документи вважатимуться недійсними. А голова МЗС Сербії Нікола Селакович заявив, що Белград не визнає рішення Косова. За словами міністра, косовська влада “буквально готує пекло найближчими днями” для сербів, які там живуть.

Відвідування Чорнобильської зони відчуження призупинено – сроки і причини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×