Купити квартиру в Дніпрі

Чи не відійшла війна в Україні на другий план на фоні Ізраїлю – експрем’єр Литви

На фоні відсутності нових пакетів санкцій та війни в Ізраїлі існують побоювання, чи не відійшла тема війни в Україні на другий план. Свою думку щодо цього висловив експрем’єр Литви Андрюс Кубілюс. Про це пише 24 канал, передає НСН.

Чи не відійшла війна в Україні на другий план на фоні Ізраїлю

“Такі занепокоєння є, але я думаю, що аналітики, експерти й політики розуміють зв’язок між російською війною проти України й тим, що ХАМАС почав терористичну війну проти Ізраїлю”, — сказав експрем’єр.

На його думку, згадуючи про зв’язки між Іраном та Кремлем, між Іраном та ХАМАС, і згадуючи про візити лідерів ХАМАС до Москви — це втілення плану Кремля, аби війна навколо Європи поширилась на нові території.

“Навіть в радянські часи, як сьогодні показують архіви, багато палестинських терористів у той час навчалися в радянському таборі, особливо в частині східної Німеччини. Тобто нам добре відомі ці зв’язки й зрозуміло, що в Путіна є ще, скажімо так, декілька “кнопок”, як розширити війну. Я думаю, що на фоні об’єднання світового тероризму Захід врешті прийде до бажаного висновку, що найголовніших терористів, тобто Кремль, треба перемогти в Україні”, — додав Кубілюс.

Раніше ми писали: Хто очолить росію у разі смерті путіна – ЗМІ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×