Купити квартиру в Дніпрі

Правила дорожнього руху у Німеччині для українських водіїв

ПДД для украинских автомобилистов в Германии

Велика кількість українців через вторгнення в Україну російських військ виїхали за кордон на автомобілях. Що потрібно знати про ПДР українським автомобілістам у Німеччині

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

У німецьких містах дозволена швидкість становить 50 км/год. За містом можна їхати зі швидкістю до 100 км/год, а на автобанах – 130 км/год.

Правила дорожнього руху у Німеччині для українських водіїв

Обов’язково потрібно користуватися ременями безпеки. Перевезення дітей віком до 12 років – в автокріслі. За кермом телефоном можна користуватися лише за допомогою гарнітури або бездротового навушника. Гранична дозволена кількість алкоголю у крові водія – 0,3-0,5 проміле.

За перевищення швидкості передбачається штраф у розмірі від 50 до 400 євро, за порушення правил паркування штраф становить 50-55 євро, за незаконне користування тротуарами, велодоріжками – до 100 євро.

Потрібно також врахувати, що за створення зайвого шуму та перешкод від вихлопних газів у Німеччині водіїв штрафують на 100 євро.

Якщо у водія перевищено граничний рівень алкоголю в крові, його поліцейські штрафують на 500 євро. Штраф у 1000 євро та позбавлення посвідчення водія на 3 місяці передбачається при повторному такому правопорушенні.

Зверніть увагу, що через 6 місяців після в’їзду до Німеччини українцям потрібно складати іспит з теорії та практики водіння для підтвердження свого посвідчення водія.

Нові правила для водіїв під час воєнного стану – дозволи і заборони на дорогах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×