Купити квартиру в Дніпрі

Яка доля чекає вчителів-колаборантів у Херсонській області

Яка доля чекає вчителів-колаборантів у Херсонській області

Заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко розповів, яка доля чекає вчителів-колаборантів у Херсонській області. Відповідно до українського законодавства, керівники шкіл мають право розірвати трудовий договір з вчителем, які співпрацювали з окупантами. Повідомляє НСН.

«На жаль, у нас є такі випадки, вони поодинокі. Вони документуються відповідними правоохоронними органами. Згідно до українським законодавством, нові керівники закладів освіти мають право розірвати трудовий договір з вчителем, який пішов у колаборацію. І це не лише право, а як на мене, це буде обов’язком нових керівників українських шкіл. Тобто ті вчителі, які пішли на колаборацію з окупантом, як на мене, не мають права викладати в українських школах нашим дітям, які бачили всі ті жахи війни, до яких ці окупанти призводили», повідомив заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко в ефірі телемарафону.

Яка доля чекає вчителів-колаборантів у Херсонській області

На сьогодні в Херсонській області дистанційно навчається 65 тисяч 794 учнів. В дистанційному форматі працює 157 українських шкіл.

Джерело

Росіяни розуміють, що на них чекає крах: коли почнуться бунти – прогноз ГУР

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×