Купити квартиру в Дніпрі

ЗСУ просунулися на заході Запорізької області – ISW

ЗСУ просунулися на заході Запорізької області – ISW

ЗСУ просунулися на заході Запорізької області. Про це повідомляють у своєму свіжому звіті аналітики американського інституту вивчення війни (ISW), передає НСН.

Українські війська продовжують ведення наступальних операцій на заході Запорізької області. Зокрема, ЗСУ успішно контратакували на захід від Роботиного.

Російські джерела стверджували, що 9 грудня українські війська здійснили штурми в районі кордону Донецької та Запорізької областей.

Так, українські війська 9 грудня продовжували наступальні дії на заході Запорізької області та просунулися вперед. «Воєнкор» з РФ заявив, що українські сили успішно контратакували на захід від Роботиного.

ЗСУ просунулися на заході Запорізької області – ISW

zaporizhia battle map draft december 9 2023

Нагадаємо, що даними Генштабу ЗСУ, на Запорізькому напрямку підрозділи Сил оборони відбили 3 атаки ворога в районах Новопокровки та західніше Роботиного Запорізької області.

Водночас, на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Ще новини України: Знищили 1030 окупантів і 90 одиниць техніки: що відбувається на фронті 5 грудня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×