Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти вбили у Краматорську педагога-методиста і її родину

Окупанти вбили у Краматорську педагога-методиста і її родину

Окупанти вбили у Краматорську педагога-методиста і її родину. Люди опинилися під завалами власного будинку, у який влучила російська ракета вночі 17 лютого, передає НСН.

Росіяни убили 46-річну Людмилу Кравченко, її 23-річного сина Сергія та маму, влучивши ракетою у їх приватний будинок.

Людмила Володимирівна працювала методистом кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області.

Окупанти вбили у Краматорську педагога-методиста і її родину

На сторінці Краматорського вищого професійного торгово-кулінарне училища написали:

«Багато років Людмила Володимирівна пропрацювала в нашому училищі,  вона була викладачем та наставником з великої літери, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління здобувачів освіти, вміло вчила їх мудрості та відповідальності.

Останні шість років, маючи ґрунтовний досвід та професіоналізм, працювала в Навчально-методичному центрі професійно-технічної освіти в Донецькій області, навчала педагогів освітнім інноваціям і прагнула покращити  рівень здобуття професійної освіти, була порадником і наставником для викладачів та майстрів виробничого навчання.

Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Людмилу Володимирівну — чуйну та відповідальну особистість, невтомного і самовідданого наставника, працелюбного колегу. Колектив Краматорського вищого професійного торгово-кулінарного училища розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Людмилою Володимирівною. Також висловлюємо щире, глибоке співчуття доньці та чоловіку. Світла пам’ять про неї назавжди залишиться у наших серцях»

Окупанти вбили у Краматорську педагога-методиста і її родину

Джерело

Ще новини України: Удар по Краматорську і Слов’янську: є загиблі, під завалами шукають людей (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×