Купити квартиру в Дніпрі

У ТЦК Львівської області знущалися з чоловіка. ДБР почало розслідування (відео)

У ТЦК Львівської області знущалися з чоловіка. ДБР почало розслідування (відео)
скріншот з відео

В мережі поширили відео, де в приміщенні ТЦК Львівської області знущаються над чоловіком, погрожуючи зброєю. ДБР почало розслідування з цього приводу.

Про це НСН повідомляє з посиланням на ДБР.

На відео, які поширили мережею, чоловік у військовій формі погрожує цивільному, б’є та наводить зброю на нього. Водночас на іншому записі цивільний стверджує, що він із Харкова. За його словами, його утримують у ТЦК вже шостий день.

«Забрали телефон, у телефоні є багато відео […], я потім усе надам. Там є з військовими сварки тощо. Допоможіть, будь ласка», наголосив чоловік.

Керівництво Львівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки призначило службову перевірку. На цей час військовослужбовців, які потрапили у відео, відсторонили від виконання обовʼязків.

«На відео видно частину події. Тому, що саме відбулося в цій ситуації та передувало діям військовослужбовців, з’ясовується», кажуть у територіальному центрі комплектування.

Попередньо, подія сталася сьогодні, 19 вересня, у приміщенні Самбірського ТЦК та СП.

Правоохоронці відкрили провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України). Стаття передбачає 10 років ув’язнення. Встановлюються обставини інциденту.

У ТЦК Львівської області знущалися з чоловіка. Відео

Увага! У відео присутня нецензурна лексика!

Ще новини України: Реєстр військовозобов’язаних зроблять електронним – які дані будуть доступні для ТЦК

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×