Купити квартиру в Дніпрі

Херсонщина: українська авіація завдала ударів по опорних пунктах військових рф

українська авіація

Українська авіація завдала ударів по позиціях російських військ на Херсонщині.

Українські літаки штурмової авіації завдали два удари по опорних пунктах окупантів у районах Білогірки та Сухого Ставку Херсонської області.

Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, передає НСН.

“Нашими літаками штурмової авіації нанесено два удари по опорних пунктах ворога в районах Білогірки та Сухого Ставку. Ворожі втрати дорозвідуються”,наголосили в ОК “Південь”.

Зазначається, що у дунайському гирлі Бистре у результаті зіткненні з невідомим вибуховим пристроєм отримав пробоїну лоцманський катер. Постраждалих в результаті інциденту немає, обставини події уточнюються. Нині тимчасово обмежено прохід гирлом Бистрим.

Наразі у Чорному морі поблизу кримського узбережжя від мису Тарханкут до Новоросійська маневрують 17 бойових кораблів та катерів чорноморського флоту рф. Серед них: 6 носіїв крилатих ракет “Калібр” (загальна сума 44), а також 4 великі десантні кораблі.

“З огляду на тяжіння ворога до сакральності та визначних дат, загроза ракетної атаки з моря є максимально високою, але це не виключає застосування авіації та наземних ракетних комплексів. Тож, дії за сигналами повітряної тривоги мають бути оперативними та чіткими, в районах досягання інших видів озброєння також потрібна максимальна пильність і обережність”,попереджає командування.

Людей також закликали утриматися від відвідування узбережжя й купання в прибережних водах через мінну небезпеку.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×