Купити квартиру в Дніпрі

Під Києвом сталася ДТП з трьома загиблими

Під Києвом сталася ДТП з трьома загиблими

Під Києвом сталася ДТП з трьома загиблими. Моторошна аварія мала місце пізно увечері 23 вересня, повідомляє НСН з посиланням на ДСНС-ників. На дорозі не розминулися вантажівка і Форд.

23 вересня о 22:15 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду  за участі двох автомобілів за адресою: Північно – Східний обхід м. Києва поблизу повороту на с. Дударків.

На місце події направлено САРМ 23-Державної пожежно-рятувальної частини м. Бориспіль. По прибутті на місце виклику встановлено, що сталося зіткнення вантажного автомобіля Рено Магнум та легкового автомобіля Форд.

Під Києвом сталася ДТП з трьома загиблими

Рятувальниками  проведено деблокацію потерпілого 1969 року народження з легкового автомобіля за допомогою спеціального  аварійн-рятувального обладнання та передано працівникам екстреної медичної службі, якого було направлено в  Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування в край тяжкому стані та який, не приходячи до свідомості, помер. Також було деблоковано тіла  двох загиблих 1992 років народження з кабіни вантажного автомобіля Рено Магнум.

Під Києвом сталася ДТП з трьома загиблими

На місці ДТП працювали 3 одиниці техніки та 8 співробітників особового складу.

Ще новини України: Стало погано за кермом: на Тернопільщині смертельна ДТП з двома загиблими

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×