Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища сьогодні і поранили двох чоловіків (фото)

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища сьогодні і поранили двох чоловіків (фото)

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища сьогодні і поранили двох чоловіків. Трагедія сталася у Черкаському на Донеччині 8 вересня. Селище будо обстріляне касетними боєприпасами.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура, передають «Новини України – НСН».

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища

На Донеччині вранці 8 вересня російські війська обстріляли з РСЗВ касетними боєприпасами селище Черкаське Краматорського району, загинули троє людей, ще двоє поранені.

«8 вересня 2024 року о 10:30 війська держави-агресора обстріляли, ймовірно, з реактивної системи залпового вогню селище Черкаське Краматорського району. Від влучання касетних боєприпасів на городи селян загинуло двоє місцевих мешканок 43 і 53 років. Ще одна жінка 45 років дістала смертельні поранення у своєму будинку», – йдеться у повідомленні прокуратури

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища

Зазначається, що окрім того, під час ворожої атаки отримали мінно-вибухову травму, осколкові поранення й черепно-мозкову травму 48-річний громадянин та 61-річний чоловік однієї з загиблих жінок.

Постраждалих доставлено до лікарні, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу.

У селищі пошкоджено вікна, фасади й паркани щонайменше дев’яти домоволодінь та автомобіль.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Обстріли Донеччини за минулу добу

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища

Зазначимо, що за минулу добу у Донецькій області внаслідок російських обстрілів загинули п’ятеро мирних жителів, ще одинадцятеро зазнали поранень.

Про безпекову ситуацію повідомляють у Донецькій ОВА.

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища

  • Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки, промзону; у Гірнику поранено 4 людини, пошкоджено будинки на 4 вулицях. У Мирнограді пошкоджено 5 багатоповерхівок і 2 адмінбудівлі. У Покровську пошкоджено підприємство і адмінбудівлю. У Гродівській ТГ зруйновано 4 будинки.
  • Краматорський район. У Лимані пошкоджено будинок, ще один — у Рідкодубі. У Катеринівці Іллінівської ТГ поранено 2 людини, пошкоджено 2 об’єкти; ще 1 людина поранена у Новій Полтавці. У Костянтинівці 3 людини загинули і 4 поранені, пошкоджено багатоповерхівку, адмінбудівлю, крамницю, аптеку, 6 автівок і 3 лінії електропередач.
  • Бахмутський район. У Торецькій ТГ загинули 2 людини, пошкоджено 4 будинки. У Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджені 8 приватних будинків і багатоповерхівка.

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища

Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1601 людину, у тому числі 215 дітей.

Окупанти вбили трьох жінок з одного селища

Ще новини України: Окупанти вдарили по супермаркету у Костянтинівці: що відомо (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×