Купити квартиру в Дніпрі

На Прикарпатті троє людей загинули внаслідок підпалу сухої рослинності

На Прикарпатті троє людей загинули

Рятувальники постійно попереджають про недопустимість підпалів сухостою, сміття, скошених зернових тощо. Але порушники знаходяться знову і знову. І ось – жахлива новина. На Прикарпатті троє людей загинули внаслідок підпалів сухої рослинності, передає НСН, посилаючись на ДСНС України.

Повідомляється, що всі загиблі люди були пенсіонерами.

  • У селі Боднарів Калуського району, під час спалювання залишків сухої рослинності та стерні загинув чоловік 1949 року народження.
  • У селі Нові Кривотули Тисменицької ТГ горіла стерня та суха трава на полі на загальній площі 700 м.кв., на місці пожежі було виявлено тіло 74-річного чоловіка.
  • У лікарні померла 69-річна жінка, яка отримала опіки на пожежі сухої трави в селі Хотимир Обертинської ТГ Івано-Франківського р-ну.

На Прикарпатті троє людей загинули внаслідок підпалу сухої рослинності

Щоденно  ми  звертаємося  до громадян із закликами не випалювати сухостій та стерню, але люди  незбагненним чином продовжують ігнорувати наші застереження, – констатують рітувальники.

На жаль, такі порушення не тільки наносять школи природі та віднімають час, сили і ресурси у рятувальників під час війни, але й загрожують майну людей, а іноді і життю.

На Прикарпатті троє людей загинули внаслідок підпалу сухої рослинності

У Десні внаслідок ракетного удару загинули 87 людей – Зеленський

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×