Купити квартиру в Дніпрі

В Миколаєві встановлюють наземні бетонні укриття: як вони виглядають

В Миколаєві встановлюють наземні бетонні укриття: як вони виглядають

В Миколаєві встановлюють наземні бетонні укриття. Їх придбала компанія ДТЕК ВДЕ.

31 жовтня у Миколаєві почали встановлювати перші два бетонні укриття на вулицях міста. Про це НСН дізнався з повідомлення Миколаївської обласної державної адміністрації.

«Через постійні обстріли Миколаєва потреба в безпечних укриттях для містян досить велика. Тому на запит Миколаївської обласної військової адміністрації компанія ДТЕК ВДЕ надала два бетонних укриття для мешканців міста», йдеться у повідомленні.

Ці укриття армовані, мають необхідну сертифікацію та здатні захистити від потенційних уламків чи вибухової хвилі. Кожне з них розраховано на 15 сидячих місць для короткострокового перебування.

 

В Миколаєві встановлюють наземні бетонні укриття: як вони виглядають

 

На стіни бетонних укриттів київські художники Віталій Гідеван та Олена Нойна нанесли на укриття стінописи, щоб вони виглядали привабливо. Як зазначив Віталій Гідеван, це найшвидший проєкт митці.

«На першому малюнку зображена дитина, яка відправляє кораблик у плавання. Малюнок про мирне майбутнє, де кожна дитина може без страху гуляти на вулиці та насолоджуватись осінню. На другому малюнку зображена дівчина на березі нашого моря Чорного чи Азовського. Де спокійно можуть відпочивати туристи, а родина зустрічає своїх захисників. Одна риса яка об’єднує ці два малюнки – це вітрові електростанції, які ми обов’язково відбудуємо, адже світло завжди переможе!», сказав він.
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×