Купити квартиру в Дніпрі

Війська рф з артилерії обстріляли населені пункти на Херсонщині, є важко поранені

Обстрел Херсонщины с артиллерии - есть тяжело раненые

Російські війська обстріляли з важкої артилерії населені пункти на Херсонщині, як на щойно звільнених територіях, так і вздовж лінії фронту, є важко поранені місцеві жителі, пошкоджені будівлі

Про це повідомляє поліція Херсонської області у Фейсбуці, передає НСН

«Ворог обстріляв з важкої артилерії населені пункти як на щойно звільнених територіях, так і вздовж лінії фронту», – йдеться у повідомленні.

Війська рф з артилерії обстріляли населені пункти на Херсонщині, є важко поранені

Зазначається, що через потрапляння уламків снарядів у будинки, є тяжко травмовані місцеві жителі, пошкоджено, зруйновано десятки будинків, магазинів, побито дороги. Снаряди зачепили і лінію електропередач, люди живуть без світла, швидко відновити яке неможливо через постійні обстріли.

Також у поліції інформують, що у Білозерській територіальній громаді через обстріли ворожою армією знищено майно та будівлі фермерського господарства, а також фруктові сади. Власник оцінив збитки у 200 мільйонів гривень.

Війська рф з артилерії обстріляли населені пункти на Херсонщині, є важко поранені

За минулу добу поліція відкрила 24 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів армії країни-агресорки на Херсонщині.

Як повідомлялося раніше, на Херсонщині поліцейські розчищають від нерозірваних снарядів та інших вибухонебезпечних предметів деокуповані території та села на лінії фронту, вже вилучили понад півтори тисячі боєприпасів.

Оновлено. Росіяни обстріляли ракетами гуманітарну колону на Запоріжжі: є загиблі і поранені (фото, відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×