Купити квартиру в Дніпрі

В уряді назвали ще два регіони, в яких узимку може не початись опалювальний сезон

названы 2 региона Украины, в которых может не начаться отопительный сезон

Площа території, на якій взимку буде тепло, звужується. В уряді назвали ще два регіони, в яких узимку може не початись опалювальний сезон

Це – тимчасово окуповані території Херсонської та Запорізької областей Чому вони взимку також можуть зостатися без тепла, розповіла міністр з питань тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

В уряді назвали ще два регіони, в яких узимку може не початись опалювальний сезон

Українці, що залишились на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей, ризикують взимку залишитися без тепла. Опалювальний сезон у цих регіонах може не розпочатись, каже чиновниця.

Окупанти зараз всіляко намагаються ввести місцеве населення в оману, імітуючи бурхливу діяльність з підготовки інфраструктури захоплених міст до опалювального сезону. Та насправді це – не більш ніж імітація. Адже міські комунікації у багатьох місцях зношені і потребують капітального, а не косметичного ремонту, а подекуди й заміни.

Отже, загарбники не зможуть підготувати комунальні мережі та комунальне господарство загалом до холодів. А через це опалювальний сезон або зовсім не почнуть, або будуть змушені зупинити через лавину аварій.

Найскладніша ситуація – в Енергодарі, Мелітополі та Бердянську, каже Ірина Верещук. Тому чиновниця закликала жителів цих міст, поки ще не пізно і є така можливість, евакуюватись на підконтрольну територію України. Туди, де обіцяють взимку теплі батареї і гарячу воду. Адже потім, коли все навкруг скують холоди, вибиратися може бути пізно.

Українці не зможуть обігріти житло електроприладами в опалювальний сезон – названа причина

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×