Купити квартиру в Дніпрі

РФ хаотично закидала бомбами Харків – 12 людей постраждали

РФ хаотично закидали бомбами Харків – терор мешканців продовжується Вчора ввечері окупанти хаотично закидали бомбами Харків. Це, зокрема, вказує про наміри

Вчора ввечері РФ хаотично закидала бомбами Харків. Це, зокрема, вказує про наміри ворога тероризувати місцеве населення, а не на спробу влучити в якийсь військовий об’єкт.

Про це повідомляють “Новини України – НСН” з посиланням на поліцію Харківської області.

Так, начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко назвав дії російської армії в контексті цього авіаудару – терором мешканців Харкова.

“Тактична авіація росіян заходила для ударів з боку Бєлгорода, КАБи “розкидало” по місту хаотично, що вказує не на цілеспрямований удар по військових об’єктах, а на тероризм місцевого населення”, – наголосив він.

За попередніми даними вибухотехників, ворог завдав по Харкову ударів керованими авіабомбами КАБ-250 з УМПК. При атаці були обстріляні три райони міста.

РФ хаотично закидала бомбами Харків – 12 людей постраждали

РФ хаотично закидали бомбами Харків – терор мешканців продовжується Вчора ввечері окупанти хаотично закидали бомбами Харків. Це, зокрема, вказує про наміри

24 6 3

27 6 2

28 6 1

Станом на три години ночі підтверджено, що у Харкові через російські удари постраждали 12 цивільних громадян, в тому числі 7 жінок віком від 22 до 83 років та 5 чоловіків віком від 21 до 38 років.

“Пошкоджено багатоквартирні житлові будинки, нежитлові споруди, гаражі, СТО, АЗС, приватні домоволодіння та автомобілі.”, – передали в правоохоронних органах.

Ворожий авіаудар по Харкову

Як повідомлялос раніше, 20 жовтня, окупанти завдали по Харкову авіаударів. У місті після обстрілу фіксувалися перебої з електрикою у трьох районах.

Спочатку повідомлялося про двох постраждалих, пізніше стало відомо, що кількість поранених збільшилася до дев’яти. В згодом вночі, за уточненими даними від обласної прокуратури, число постраждалих збільшилося до 12 осіб.

Варто додати, що ворожі удари КАБами були націлені н житлові райони Харкова.

Пізніше в Харківській облпрокуратурі повідомили, що, за попередніми даними, загарбники запускали ФАБ з УМПК та гібрид керованої авіабомби та ракети “Гром-Е1”.

Ще новини України: Росія відстежує анонси публічних заходів і атакує ракетами та бомбами – Генштаб попередив про небезпеку

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу