Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Дніпропетровщині цьогоріч планують почати будівництво трьох заводів

На Дніпропетровщині цьогоріч планують почати будівництво трьох заводів

Як стало відомо НСН, в індустріальному парку «Павлоград» що на Дніпропетровщині планують почати будівництво трьох заводів. Про це повідомляє #ШоТам з посиланням на прес-службу Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Цьогоріч на території індустріального парку «Павлоград» планують почати будівництво трьох заводів. Першого — вже навесні. Ще два підприємства зараз на стадії проєктування», — інформують в ДніпрОДА.

Заводи, які планують звести у Павлоградському індустріальному парку, стануть першими, що з’являться на промислових майданчиках регіону. Зокрема, наразі на стадії проєктування — два підприємства. Одне з них буде генерувати «зелену» електроенергію. Інше —  вироблятиме промислові гази.

«Виробництво буде повністю безпечним. Відповідатиме усім екологічним нормам. Такою є концепція індустріальних парків», — сказав директор інвестиційно-інноваційного центру Дніпропетровської ОДА Олександр Коломійцев. 

На Дніпропетровщині цьогоріч планують почати будівництво трьох заводів

Індустріальний парк «Павлоград» має найбільший потенціал серед інших промислових майданчиків України. Його площа — 250 га, з можливістю розширення до 1 тис га.

Читайте ще: На Дніпропетровщині судитимуть в’язня за вбивство конвоїра при спробі втечі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×