Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Херсонщині знайшли задушеним військового

На Херсонщині знайшли задушеним військового

У Херсонській області знайшли задушеним військовослужбовця. Поліція встановлює обставини його загибелі. Про це НСН повідомляє з посиланням на Національну поліцію у Херсонській області.

Подія сталася ввечері 1 жовтня в одному з сіл Каланчацького району, де було виявлено тіло 26-річного військовослужбовця з тілесними ушкодженнями. Попередня причина смерті – механічна асфіксія. Остаточну ж причину загибелі має встановити судово-медична експертиза.

Працівники Кланчацького відділення поліції провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що у скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 25-річний військовослужбовець. Попередньо встановлено, що між двома чоловіками виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин, внаслідок чого 25-річний чоловік задушив колегу.

Нині військовослужбовець затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

На Херсонщині знайшли задушеним військового

Раніше ми повідомляли: Зеленський назвав 2020 роком трагедій і катаклізмів для України і закликав не пов’язувати пожежі на Луганщині з обстрілами терористів

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×