Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Київщині підстрелили депутата через дітей

На Київщині підстрелили депутата через дітей

У Княжичах Київської області 12 червня підстрелили депутата райради через поведінку дітей.  Про це НСН повідомляє з посиланням на Національну поліцію.

Як стало відомо НСН , конфлікт між односельцями виник на ґрунті поведінки малолітніх дітей. В результаті один із депутатів Броварської райради отримав поранення з пістолета. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Конфлікт між односельцями виник на ґрунті поведінки малолітніх дітей. Під час інциденту батько дитини здійснив постріли у бік свого сусіда. Потерпілим виявився депутат Броварської районної ради, у нього поранення нижніх кінцівок.

– сказано в повідомленні.

На Київщині підстрелили депутата через дітей

Слідчі видали потерпілому постанову на проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеню отриманих тілесних ушкоджень. За результатами СМЕ буде прийнята  остаточна правова кваліфікація та оголошено про підозру порушнику. Триває слідство. За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України. 

На Київщині підстрелили депутата через дітей

Раніше ми повідомляли: Загинуло 9 осіб: суд відпустив винуватця ДТП

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×