Завантажити додаток “НСН – Національна служба новин”. Політика конфіденційності

1. Загальні положення
Додаток “НСН – Національна служба новин” поважає приватність користувачів і зобов’язується забезпечити захист їх особистої інформації. Ця політика конфіденційності описує, як додаток збирає, використовує та захищає інформацію про користувачів.

2. Збір інформації
Додаток “НСН – Національна служба новин” не збирає та не зберігає інформацію про користувачів. Додаток тільки відображає контент сайту https://nikopolnews.net/ через WebView. Також додаток може відображати рекламні оголошення з вищевказаного сайту.

3. Використання інформації
Інформація про користувачів не використовується додатком “НСН – Національна служба новин” для будь-яких комерційних чи рекламних цілей. Додаток не передає особисту інформацію користувачів третім особам.

4. Захист інформації
Додаток “НСН – Національна служба новин” вживає заходів безпеки для захисту інформації про користувачів від несанкціонованого доступу, використання чи розголошення. Додаток використовує SSL-шифрування для захисту передачі даних.

5. Зміни до політики конфіденційності
Додаток “НСН – Національна служба новин” може оновлювати цю політику конфіденційності з часом. Якщо зміни здійснюються, ми повідомляємо про це на цій сторінці. Користувачам рекомендується періодично перевіряти цю сторінку.

Завантажити додаток: https://play.google.com/store/apps/details?id=news.nikopolnews.net

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×