Національна служба новин

Національна служба новин (НСН) — українське інформаційне агентство. Засноване у 2013 році. В період з 2013 по 2018 роки під брендом NikopolNews працювало як регіональне видання.

У 2018 році було створено окремий сайт НСН. Повна назва «Національна служба новин». На даний момент НСН позиціонує себе як видання, де висвітлюються  виключно найважливіші події України та світу.

Зміст

Історія агентства

Інформаційне агентство НСН було засноване у 2013 році журналістами у місті Нікополі. Засновниками видання виступили – досвідчена журналістка, член НСЖУ з багаторічним стажем Катерина Андрус та її чоловік Володимир Заграничний, який самотужки створив сайт і взяв на себе всі технічні моменти видання.

На цей час в агентстві працюють досвідчені журналісти, відео оператори, фотокореспонденти.
Після повномасштабного вторгнення в Україну російських військ сервера агентства були перенесені за кордон, а фізичні адреси редакцій приховані.

НСН не має спонсорів чи заможних власників. Медіа-проект створили і реалізують звичайні журналісти.

Найголовніші новини

Візитівкою агентства НСН є цілодобовий моніторинг всіх подій в країні та світі і публікація найголовніших з точки зору редакції новин на сайті. Таким чином редакція хоче допомогти своїм читачам бути в курсі подій і не витрачати на пошуки багато свого часу. НСН має сторінки в соцмережах, де публікується більше новин, фото та відео матеріалу. Для сайту ж обирається найважливіше. Також функціонує мобільний додаток НСН, через який користувачі отримують оповіщення про найбільш резонансні, корисні, цікаві новини.

Примітки

Логотип агентства.

Національна служба новин

Політика конфіденційності додатку “НСН – Національна служба новин”.

Посилання

Інтернет сайт НСН

Регіональний сайт видання NikopolNews

Мобільний додаток видання НСН

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×