Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стала відома причина масштабного збою у Телеграм

Стала відома причина масштабного збою у Телеграм

У роботі соцмережі Телеграм стався масштабний збій вночі 4 жовтня, про проблеми в роботі сервісу повідомили мешканці України, Білорусі, Росії, Німеччини, – інформує НСН з посиланням на Українську правду.

Причиною збою у роботі Telegram, який у Європі, була несправність апаратного забезпечення, повідомив засновник Telegram Павло Дуров.

4 жовтня Дуров запевнив, що зараз команда фахівців працює над усуненням проблем, що виникли. Він зазначив, що вже виправлено додаток для iOS, і застосунок буде доступний у App Store.

За словами Дурова, щотижня принаймні 10 мільйонів нових користувачів приєднуються до Telegram, що вимагає постійного оновлення як програмного так і апаратного забезпечення.

“Минулого вечора Telegram не працював у Європі (зокрема в Україні – УП) впродовж приблизно години через несправність обладнання. Ми вже усунули несправності в додатку для iOS.

Ми також налаштовуємо наше мережеве програмне забезпечення, щоб мінімізувати ризик таких проблем у майбутньому”.

– запевнив Дуров.

Стала відома причина масштабного збою у Телеграм

Раніше ми повідомляли: Випромінювання від мобільних вишок операторів планують збільшити у 10 разів

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×