Купити квартиру в Дніпрі

13
13

На Росії росгвардієць застрелив і розчленував співробітника пошти, яку він охороняв

На Росії росгвардієць застрелив і розчленував співробітника пошти, яку він охороняв

Черговий треш на болотах. На Росії росгвардієць застрелив і розчленував співробітника пошти. В обов’язки росгвардійця входила охорона даного поштового відділення. Але він вирішив реалізувати себе дещо інакше. Події відбувалися в Адигеї.

Про них повідомляє російський Телеграм-канал «База», передає НСН.

За даними ЗМІ, сварка між 33-річним співробітником ФГУП «Охорона» Сергієм Бондаренком та 23-річним співробітником «Пошти Росії» Рустемом Шовгеновим сталася ввечері 14 квітня.

Сергій та Рустем працювали в одному поштовому відділенні на Радянській вулиці. Сергій займався його охороною, а Рустем був програмістом. Чоловіки давно конфліктували між собою.

На Росії росгвардієць застрелив і розчленував співробітника пошти

Увечері 14 квітня Бондаренко вирішив остаточно з’ясувати усі питання зі своїм суперником. За попередніми даними, Сергій почекав, коли Рустем піде з роботи і, зустрівши його, вистрілив йому в голову з табельного пістолета Макарова. Постраждалий загинув на місці.

Після цього Бондаренко розчленував тіло Рустема і викинув його у контейнер для сміття.

Останки Рустема були виявлені наступного дня на полігоні для сміття. Сергія ж було затримано. Він у всьому зізнався. Найближчим часом йому мають обрати запобіжний захід.

Ще новини України і світу: “Нова пошта” скасувала оплату за популярну послугу – важливі деталі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×